La trobada internacional tindrà lloc a Barcelona entre el 6 i el 13 de maig

Ja s’ha obert el període d’inscripció per participar al projecte internacional “Reach Out: global to local”, que celebrarà una trobada a Barcelona entre el diumenge 6 i el diumenge 13 de maig de 2018. Des d’Esplais Catalans, busquem 5 joves i 2 monis perquè en formin part! La iniciativa es basa en un intercanvi en què 67 persones conviuran durant una setmana per fer activitats sobre internacionalisme i sobre com apropar aquesta idea a la base dels esplais.

Així, el programa de l’activitat introduirà el concepte d’internacionalisme, i promourà els valors de solidaritat, diversitat, llibertat i amistat. Els i les joves participaran en activitats a l’aire lliure, jocs de simulació, debats, jocs de rol, tallers, projectes de comunicació i discussions per explorar què és l’internacionalisme i per què és important, com superar els efectes negatius de nacionalisme com la xenofòbia i l’exclusió, i com explorar la comprensió intercultural.

La culminació d’aquest intercanvi juvenil internacional serà la participació a l’Esplaiada 2018, la trobada general d’Esplais Catalans. En aquest espai, els i les joves de l’intercanvi hi participaran i també dinamitzaran tallers internacionals, a partir de les activitats que hauran creat durant els dies anteriors!

Si us agrada la idea, us hi podeu inscriure a través d’aquest formulari!

I si en voleu saber més, la setmana passada al Som Esplai vam publicar una entrevista a l’Ari Iranzo i l’Arnau Gilibert, els representants d’Esplais Catalans al grup de treball que organitza el projecte Reach Out.

Informació pràctica

  • Dates: del diumenge 6 al diumenge 13 de maig de 2018
  • Lloc: Alberg Mare de Déu de Montserrat (Barcelona)
  • Places d’Esplac: 5 joves (13-17 anys) i 2 monis
  • Participants: 9 delegacions de 5 joves i 2 monis de les organitzacions: Esplais Catalans (Catalunya), Association for Social Democracy (Turquia), Georgian Falcons (Geòrgia), Kinderfreunde Rote Falken (Àustria), Lithuanian Young Falcon Union (Lituània), Nuoret Kotkat (Finlàndia), SJD-Die Falken (Alemanya), Slovenian Falcons (Eslovènia) i Woodcraft Folk (Regne Unit).
  • Cost: 40€ per jove
  • Fi termini inscripció: divendres 30 de març (a continuació Esplac farà un procés de selecció intern)