Un grup de joves i monis està convidat a participar d’aquest intercanvi internacional en el que es tractarà el tema de la comunicació i els sistemes polítics a través de diferents disciplines artístiques.

Es busquen urgentment participants per a un intercanvi que es durà a terme aquest estiu a Lärz, (nord d’Alemanya) amb participants d’Itàlia, França, Polònia i Alemanya.

L’activitat, adreçada a joves majors de 14 anys, a pre-monis i monis, és ja un dels intercanvis internacionals més consolidats a Esplac. Cada any hi ha algun esplai que s’atreveix amb l’aventura i torna encantat! Soziale Bildung, l’entitat organitzadora, porta ja alguns anys desenvolupant aquest projecte en el que han desenvolupat un mètode per treball temàtiques socio-polítiques mitjançant les arts escèniques i visuals.

Si ets moni d’un grup de joves, o sou un grup de pre-monis o monis motivades, amb disponibilitat i ganes d’aprendre i conèixer gent, apunteu-vos-hi. També es pot formar un grup amb participants de diferents esplais. El termini conclourà un cop s’hagi omplert el grup.

INFO PRÀCTICA:

«Top Down/Bottom Up» ART CAMP 2016

Lloc: Lärz

Data: del 14 al 26 d’agost

Places: aprox. 12 participants + 2 responsables

Preu: activitat gratuïta i reemborsament per transport de fins a 170 eur per participant.

Aqui podeu veure el vídeo de l’intercanvi de l’any passat.

Més info i preguntes: internacional@esplac.cat