El centre Kurt Löwenstein ha obert el període d’inscripció al seminari Queer Easter, que aquest any té com a lema “From margins to the centre -queer socialist activism” i tindrà lloc del 14 al 21 d’abril a Alemanya.

Per als que no n’hagueu sentit a parlar mai, el Kurt Löwenstein és un centre d’educació no formal dels SJD – Die Falken (IFM – SEI), que es troba a la localitat de Werftpfuhl, a 30 km de Berlin. Organitzen seminaris político-pedagògics, alguns d’ells internacionals, com són el Winterschool o el Queer Easter en els que es treballa a partir de temes com la solució constructiva del conflicte, l’anti-racisme, la democràcia, la participació o els models de rol de gènere, entre d’altres. El Queer Easter en concret, és un seminari exclusivament dedicat a temes de gènere. Si voleu més informació, veieu l’esborrany del programa.

Des d’Esplac hi podem enviar fins a 5 persones amb el 70% de reemborsament de les despeses de viatge. Se’n podrien enviar fins a 8 si convenim repartir el reemborsament entre tots els participants.

Si hi esteu interessats, ompliu el formulari de inscripció abans del 26 de març i entrareu en el procés de selecció.