Arriba la nova formació internacional Winter School 2018! Enguany, té com a títol “Marxisme-Feminisme – No hi ha socialisme sense feminisme, no hi ha feminisme sense socialisme!”.

El Centre Kurt Löwenstein, entitat de formació vinculada als Die Falken, d’Alemaya, obre convocatòria pel seminari internacional d’hivern que tindrà lloc del 28 de desembre del 2018 al 4 de gener del 2019, prop de Berlín.

Durant el seminari es reflexionarà sobre la relació entre el capitalisme i l’opressió de les dones, tenint en compte aspectes com la família, la interseccionalitat, els rols de gènere i l’estat del feminisme contemporani.

La relació entre el feminisme i el marxisme no sempre ha estat fàcil. L’autoorganització de molts grups diferents de dones, com les dones feministes socialistes, feministes de color i feministes queer, s’han hagut d’organitzar per anar treballant aquells aspectes buits en les Teories de Marx sobre el capitalisme i la producció.

A més a més, es preveu realitzar tallers i debats polítics autoorganitzats pels i les joves participants, així com passar una estona divertida conjuntament. Les i els participants passaran un dia a Berlín i celebraran l’any nou a la seu del seu centre.

Si com a monis d’Esplac creieu que us pot ser interessant i en teniu ganes, pot ser una experiència molt profitosa tant per vosaltres com pels vostres esplais. No dubteu en inscriure-us aquí:

 

Informació Pràctica:

  • Dates: 28 de Desembre al 4 de gener 2018. (Els i les joves passaran el cap d’any junts a Berlín)
  • Lloc: A la seu del centre Kurt Löwenstein (prop de Berlín).
  • Preu: 50 euros per participant (allotjament i manutenció)
  • Subvenció: 275 euros per participant
  • Inscripcions: Cal omplir aquest formulari
  • Data límit inscripció: 10 de novembre
  • Contacte:  internacional@esplac.cat  (933026103)