Amb el lema “Universal Human Rights – Youth Participation and Care” la Winter School recupera la presencialitat per donar resposta als reptes de la pandèmia.

La pandèmia del coronavirus va obligar a infants, adolescents i joves a quedar-se a casa durant mesos. Amb el confinament vam veure com s’oblidava i vulnerava la participació d’infants i joves; que no se’ls va tenir en compte com a membres actius de la societat de la que formen part i com moltes mancances que ja existien s’han agreujat. La infància i adolescència rarament són escoltades en els processos de decisió: no voten i les seves veus no es tenen en compte. 

És per això que la Winter School d’enguany vol centrar-se en intercanviar i extreure noves idees per enfortir la participació infantil i juvenil a les nostres societats. 

Es treballarà colze a colze conjuntament amb participants d’altres països, també per aconseguir una educació en el lleure més diversa i inclusiva, i es parlarà sobre com arribar a grups de joves marginalitzats sense implicació política.

A més a més dels tallers i debats, també es farà una excursió a Berlín i es celebrarà el Cap d’Any al centre.

 

Dates: 27 desembre al 3 de gener

Lloc:  Centre Kurt Löwenstein (Werftpfuhl – Alemanya)

Cost: 70€ (inclou allotjament, àpats i viatge)

Tema: Universal Human Rights – Youth Participation and Care

Idioma de treball: Anglès

 

Com m’inscric?

A través de l’Era! https://era.esplac.cat/#/gestio-personal/activitats

 

 

Contacte:  internacional@esplac.cat  / 933026103 

Més informació aquí.