Ja hem obert les inscripcions per a les IV Jornades de Lleure i Sexisme, que tindran lloc el 19 de gener de 2014 a la Masia de la Guineueta. Les Jornades són un espai de trobada entre l’associacionisme educatiu i el moviment feminista i LGTBQ. Neixen fruit de la necessitat d’afrontar la qüestió sexista en els nostres espais de participació, perquè també a les associacions educatives es reprodueixen rols, dinàmiques i formes de relació sexistes.

Enguany hem treballat la preparació de les Jornades des de la Comissió de Gènere i el motiu de les jornades és “L’educació sexual amb perspectiva feminista”. El programa s’inicia a les 10 del matí amb una breu presentació de les Jornades i una ponència per assentar unes bases comunes. Després de dinar, ens repartirem en un dels cinc tallers, que cal escollir prèviament en la inscripció i finalment posarem en comú els aspectes més destacats per establir unes conclusions conjuntes.

Perquè la sexualitat també s’educa, vine a aprendre, trencar tòpics, compartir recursos, reflexions i experiències. Apunta’t a través de l’ASSAC on-line!