Aquest any fem un nou format de Trobada al poble de Caldes d’Estrac el cap de setmana del 14 i 15 de novembre de 2015.

Com a principal repte aquest any, destaquem que hem assolit el rècord de participants inscrits, arribant a les 260 monitores de 18 esplais del sector!

La Trobada del curs 2015/16 engega amb un format diferent de les edicions passades, apostant per l’ús d’espais públics i el treball en xarxa amb altres agent socioeducatius del nostre territori. Arribem a plantejar aquest nou model després d’un procés de debat continuat al sector, d’un treball continuat de la comissió organitzadora i del suport i acollida del municipi de Caldes d’Estrac.
Estem aquí perquè volem generar un espai de formació i intercanvi d’experiències entre els esplais del Sector Barcelona i promoure el debat pedagògic i polític dels esplais i del Sector.
La celebració d’aquesta trobada amb un nou format, a més, té la finalitat de visibilitzar de la tasca educativa de les monitores dels esplais, que realitzem una tasca socioeducativa de manera voluntària. Així, donarem a conèixer el sector de Barcelona i Esplais Catalans a nivell del territori català i mostrarem el nostre model d’associacionisme juvenil, animant a d’altres joves a associar-se i implicar-se en l’educació en el lleure.
Ahir, dijous 5 de novembre vam enviar la convocatòria de la Trobada a totes les monitores que s’han inscrit a l’activitat! En el correu electrònic es podrà saber la formació assignada, detalls del funcionament de la trobada i alguna altra informació! Si teniu dubtes o voleu algun aclariment, podeu escriure a barcelona@esplac.cat!
Ah! I a partir d’ara fins la trobada, us animem a fer servir el hastag #TBCN15 per fer tots els tuits que ens vinguin de gust! Esperem ser Trènding Tòpic Mundial durant el cap de setmana!!!