Obert el primer període d’inscripció a l’Esplaiada amb descompte fins el dia 4 de març

Cada vegada està més a prop l’Esplaiada 2022, la Trobada General d’Esplais Catalans que es realitza cada tres anys a un municipi de Catalunya. A l’Esplaiada es reuneixen tots els esplais de l’entitat durant un cap de setmana, d’activitats, música i diversió! Avui hem obert el primer període d’inscripció a l’Era per tots aquells esplais que teniu pensat venir a l’Esplaiada 2022.

Cartell i lema

Aquest any ens reunirem a Sant Cugat del Vallès el 6, 7 i 8 de maig per a denunciar l’adultocentrisme vigent a la societat i reivindicar la visió dels infants i joves com a ciutadans actius de ple dret amb capacitat de decisió sobre allò que els afecta!

El lema d’enguany, proposat per un grup d’infants d’un esplai Esplac és La veu d’un infant és més gran que un elefant”. A més, ja tenim el cartell i la pàgina web llesta perquè en pugueu saber tots els detalls. No us ho podeu perdre, perquè a l’Esplaiada també ens visitarà l’@elefant.fan, el nostre influencer de confiança!

 

Inscripcions obertes a l’Era!

D’avui fins el proper 4 de març està obert el primer període d’inscripció amb descompte. Es realitzarà a través de l’Era i, per tant, caldrà que els esplais tingueu les dades d’infants, joves i monis actualitzades.

En aquest primer període podreu inscriure als infants que vindran a l’Esplaiada i cada moni també haurà de fer la seva pròpia inscripció individual. El pagament no s’haurà de realitzar fins el segon període d’inscripcions (del 14 de març a l’1 d’abril). 

Aquest primer període compta d’un descompte (11€ per participant enlloc de 14€) i permetrà que reserveu la plaça a l’Esplaiada, així com facilitar dades de participants, àpats, transport, contacte i samarretes.

L’Esplaiada dels 40 anys

Si encara us esteu pensant si venir, no ho dubteu, aquesta Esplaiada també celebrem els 40 anys d’Esplac. I amb motiu de celebració ens esperen moltes sorpreses! Estigueu atents a les xarxes perquè aviat sabrem com sona un trosset de la cançó de l’Esplaiada i qui ens acompanyarà durant els tres dies, entre moltes altres coses! També podeu repassar les altres cançons d’Esplaiades al Youtube d’Esplac. 

I si encara necessiteu més més detalls sobre l’Esplaiada o com fer la inscripció podeu consultar la pàgina de l’Esplaiada 2022 i el Manual d’inscripcions de l’Esplaiada 2022, o contactar a la vostra Coordinadora de Projecte del Sector que us resoldrà qualsevol dubte.