“Més enllà de l’arc iris” és el títol de les Jornades Dissidents 2024, que se celebraran el diumenge 3 de març a la Cendra i tractaran sobre les identitats més invisibilitzades dins del col·lectiu LGTBIQ+.

La Comissió de Gèneres i Sexualitats Diverses i Dissidents torna a organitzar les ja consolidades Jornades Dissidents. Aquestes jornades han esdevingut un espai de formació i trobada per les monitores i monitors d’Esplac on es pretén reflexionar al voltant de temes vinculats amb gèneres i sexualitats. La primera edició es va basar en la temàtica trans, la segona en el desig sexual, la tercera en les corporalitats i l’última en els drets sexuals i reproductius. Per saber més de cada edició podeu consultar el web d’Esplac.

El tret de sortida de les Jornades Dissidents 2024 serà una ponència introductòria. A continuació, hi haurà l’opció d’assistir a dos tallers al voltant de la temàtica. Després de dinar arribarà el moment de jugar a un trivial amb perspectiva GSDD i també es podrà gaudir d’un concurs amistós de jocs de taula.

Les V Jornades Dissidents tindran lloc a la Cendra (Fossat del Mercat de Sant Antoni) des de les 9:00h del matí fins a les 16h de la tarda. L’activitat té un cost de 6€ per participant, que inclou l’accés a les ponències i formacions, un esmorzar durant l’hora d’inscripcions, el dinar, i la participació en el torneig de jocs de taula! Si sou monis o dirigents d’Esplac, podeu inscriure-us a través de l’Era. Per altra banda, les sòcies i les persones externes a l’entitat us podeu inscriure a través d’aquest formulari. Teniu fins al 25 de febrer per apuntar-vos!

Per qualsevol dubte podeu contactar a generesisexualitats@esplac.cat i estigueu pendents de la pàgina web de les Jornades Dissidents.