Després d’una votació ajustada a l’Instagram de la @monifestat23 ja sabem quins PDs ens acompanyaran la nit de dissabte!

Cada cop queda menys per la Monifesta’t 2023 i és per aquest motiu que de mica en mica us anem desvetllant algunes sorpreses de l’esdeveniment. De moment, us avancem algunes coses sobre l’espai de dissabte a la nit. Durant la primera franja de la nit, de 22 a 00h, ens acompanyarà un grup de música que en molt breus podreu descobrir al nostre Instagram. Estem segures i segurs que us encantarà! De 00 a 02h de la nit, l’espai estarà dinamitzat per uns PDs que heu pogut decidir vosaltres a través d’un concurs públic. Sense més espera, avui us expliquem qui són!

Les i els PDs s’han escollit a través d’un concurs de votacions a través de l’Instagram de la Monifesta’t 2023. El passat 24 de març va finalitzar el concurs, fet a través de m’agrades als vídeos dels grups de PDs presentats. En aquell moment, es va poder evidenciar que el resultat de les votacions dels tres grups presentats: PD GOGO (Esplai Espurna), PD IOU (Esplai Agost) i PD BOKS (dirigents i monis d’Esplac) estaven molt ajustats. És per aquest motiu, que des del comitè de valoració d’Esplac i també a petició de les concursants s’ha decidit que punxaran els tres grups de PDs durant les dues hores del final de la nit, repartint-se els temps.

Voleu conèixer els PDs? Us en fem un tastet!

  • PD GOGO: “Som dos monis espurnetes (@eespurna) amb ganes de fer esclatar Centelles! Volem sorprendre al nostre públic i fer ballar moooooooooolt!! No ens permetem decepcionar a ningú, ens faria molta il·lusió poder punxar a la Monifesta’t per innovar i oferir un gran repertori musical a l’alçada de l’esdeveniment.”
  • PD IOU: “Som tres monis de l’@esplai_agost (Sarrià, Barcelona) que ens encanta posar música, sortir de festa i animar i motivar a tothom del voltant. No ens falta energia i per això a la nostra playlist de pd hi ha tot tipus de música perquè no t’avorreixis en cap moment de la nit.”
  • PD BOSK: “Pd Bosk neix amb l’objectiu de crear un projecte musical-performàtic i polític. Al curs de directores Marta Mata 2022, aquestes tres monitores de diferents sectors ens vam trobar amb moltes ganes de fer realitat aquesta idea, tot aterrant-la als espais del nostre entorn (festes de barri, celebracions, esdeveniments d’Esplac). I tot plegat, perquè creiem en la música com un element reivindicatiu, a través del qual es pot oferir al jovent un oci alternatiu. No només volem donar veu a artistes mainstream, sinó també a les emergents i locals, diverses i dissidents. Es tracta d’un projecte novell que afrontem amb il·lusió, i valorem que punxar a la Monifesta’t pot ser una gran oportunitat per tirar endavant la nostra iniciativa. Ens podeu trobar a l’instagram: @pdbosk.”