Els infants i joves dels esplais tenen veu i volen fer-se sentir a Llagostera! Un total de 2.195 persones dels esplais d’arreu de Catalunya ja s’han inscrit a l’Esplaiada 2015, la Trobada General d’Esplais Catalans que es durà a terme a Llagostera del 24 al 26 d’abril. La primera fase de les inscripcions, que incloïa la samarreta de la trobada, es va tancar ahir amb un gran èxit: 48 esplais apuntats (3 més que a l’Esplaiada de 2012) i 500 participants més respecte a la darrera edició. Els esplais que encara no s’hagin apuntat poden fer-ho encara fins el 12 d’abril –data límit de la segona fase d’inscripcions-, amb la possibilitat de demanar la samarreta per només 1 euro més.

La participació infantil i la reivindicació dels seus drets seran l’eix central de l’Esplaiada, tot i que monis i criatures han treballat i treballen aquestes temàtiques cada dissabte a l’esplai i especialment aquests darrers mesos per preparar-se per la trobada a Llagostera. És per això que el lema escollit és “Tenim veu i transformem el món!”, que serveix per reivindicar la implicació i la veu d’infants i joves, una idea que els esplais apliquen dia a dia en el seu projecte educatiu.

Per estar al dia de totes les informacions sobre l’Esplaiada podeu entrar en la landing page de la trobada, on trobareu tot el que cal saber per a preparar-se per la trobada: inscripcionstransport i àpats, tasques de l’organitzaciólocalitzacions, programa d’activitats… També podreu veure el cartell de l’Esplaiada, el vídeo on infants i joves expliquen allò que no poden fer i que volen fer i, com no, la cançó “Tenim veu”, composada pel grup Xiula i que interpretaran en directe a l’acte reivindicatiu de diumenge 26 d’abril.

Us esperem a Llagostera, on farem sentir la nostra veu!

#TenimVeu, transformem el món!