En total, hi ha 74 esplais i 309 persones apuntades per participar a la 35a Assemblea General Ordinària de l’entitat, que es celebrarà el proper 26 i 27 de novembre a Granollers

Queda menys d’una setmana per celebrar l’AGO d’Esplais Catalans al Centre Cultural de Granollers i ja som 74 esplais i un total de 309 monis inscrites!

L’AGO d’Esplac és l’espai més important de presa de decisions dels esplais. Els acords de les AGO són fruit del treball intens durant tot el curs i especialment els mesos anteriors als esplais, sectors i Gran Comitè. S’aprova principalment la memòria del curs anterior, el pla de treball del curs 1026-17, el pressupost i es voten les persones que volen entrar a formar part de l’Equip de Direcció. Se celebra anualment amb caràcter ordinari.

Aquest any, a més de l’AGO plenària, que es celebrà el diumenge 27 de novembre, l’Assemblea d’Esplac s’amplia un dia més amb la incorporació de 14 grups de treball per treballar els principals projectes del nou curs durant la tarda del dissabte 26 de novembre, als quals hi ha més de 170 persones inscrites!

Recordeu que podeu accedir a tota la documentació de l’Assemblea amb el vostre usuari a través de l’EsplacNet. En els propers dies publicarem amb la resta de documentació les esmenes que han presentat els esplais o sòcies, juntament amb les propostes d’esmenes transaccionades.

Durant la setmana vinent, les participants inscrites a l’AGO rebreu tota la informació sobre la programació i els espais de participació durant el cap de setmana.

Participem i decidim entre tots i totes!