La divisió dels dos vallesos va quedar formalment ratificada en l’AGO d’aquesta cap de setmana

Us heu preguntat mai què hi ha darrere del número 7? Els set colors de l’arc de Sant Martí, els set nans, les set cabretes, els set esplais del Vallès Oriental… Ep! Del Vallès Oriental?

Després de tot un curs portant a debat la divisió del Sector Vallès, el 15 de juny vam aprovar la dissolució del sector per començar a treballar de forma separada, i l’11 d’octubre, els esplais Bruixes i Bruixots dels Escorrelots (Cardedeu), Botó (Palau-solità i Plegamans), GEPA (l’Ametlla del Vallès), Guai! (Palou, Granollers), El Refugi (Santa Perpètua de Mogoda), Santa Eulàlia (Santa Eulàlia de Ronçana) i Terra de Lleure (Vilanova del Vallès) vam aprovar la creació del nou sector, el del Vallès Oriental.

Tot aquest procés va ser ratificat per l’Assemblea General d’Esplais Catalans el dissabte 25 de novembre, quan els esplais de l’associació van votar a favor de la dissolució de l’antic Sector Vallès i de la creació dels dos nous sectors.

Tanquem una molt bona etapa, de la qual ens enduem moltes amistats i un munt de bons moments viscuts! La distància entre els diferents esplais del sector ens ha separat, però els riures, les experiències i les aventures sempre estaran amb nosaltres!

Ara som un sector petit i estem segures que això ens permetrà poder atendre i cuidar més els esplais, facilitarà la cohesió dins el sector i ens ajudarà a reduir els desplaçaments. No obstant, ens obligarà a implicar-nos més en la preparació de les activitats… Estem disposades a fer-ho! Ens fa molta il·lusió engegar aquest nou projecte i ja hem començat a treballar de valent per fer-lo possible!

Que no pari l’energia de l’esplai!