Els vídeos de l’Escola d’Esplac 2024 es poden veure al canal de Youtube d’Esplais Catalans i al Flicker trobareu totes les fotografies del cap de setmana.

Sota el lema Esplais anticapitalistes: construïm les bases per educar en l’alternativa, a la desena edició de l’Escola d’Esplac hem aterrat la lluita anticapitalista a la realitat organitzativa dels esplais. Durant el cap de setmana del 13 i 14 d’abril, la ciutat de Manresa va acollir la trobada formativa que va reunir a monitores, monitors, dirigents i persones vinculades a l’associació.

Aquesta Escola d’Esplac ha posat sobre la taula tot allò que queda pendent des dels esplais per convertir-se en projectes realment anticapitalistes, generant espais de reflexió i trobada on col·lectivitzar aprenentatges i pràctiques concretes. Tant si vau venir com si no, us animem a recuperar tot allò sobre el que es va parlar. No heu de patir, us ho posem molt fàcil! Al canal de Youtube d’Esplais Catalans trobareu les tres ponències de l’Escola d’Esplac completes, així com tres vídeos-resum del cap de setmana on conèixer les reflexions de ponents, talleristes i participants.

A més, també podeu veure les fotografies del cap de setmana a través d’aquest botó!