Diumenge 6 d’octubre, es celebrarà la sisena edició de les Jornades Ambientals al Casal Torre de La Sagrera (Barcelona), enguany sobre els campaments sostenibles.

Un any més, la comissió Reduint Petjada ha organitzat les Jornades Ambientals, un espai d’intercanvi i de creació de xarxa per tal de conèixer col·lectius, grups i individus i seguir-nos formant com a monis tot compartint bones pràctiques. Unes jornades on poder treballar entre totes i tots la persepectiva verda i l’educació en la sostenibilitat!

Enguany el tema de les jornades serà com fer uns campaments sostenibles! Debatrem tot allò que gira entorn als campaments, com ho hem estat fent fins ara i quines eines tenim per fer-los des d’una mirada més verda. A més, aproparem aquesta temàtica a la situació de cadascun dels esplais!

Les Jornades Ambientals 2019 ocuparan tot el dia de diumenge 6 d’octubre, començant amb la ponència principal del moviment internacional “Fridays For Future” i a continuació podrem escollir entre tres ponències diferents:

  • Terra Mullada: pagès de cultiu ecològic al Parc Agrari del Baix Llobregat
  • Espigoladorsorganització sense ànim de lucre que lluita contra el malbaratament alimentari i empodera a persones en risc d’exclusió social.
  • Azimut 360: cooperativa sense ànim de lucre per donar cobertura a les necessitats energètiques mitjançant un model respectuós amb el medi ambient.

A més, durant la tarda podrem gaudir de diferents tallers i activitats que ens ajudaran a posar-ho tot en pràctica!

Les Jornades tindran lloc al Casal de barri Torre de La Sagrera (Carrer Berenguer de Palou 64-66, Barcelona). Arrencaran a les 10 h del matí i finalitzaran a les 18 h. Per dinar podrem gaudir d’un àpat amb menjà ecològic, local i vegà a càrrec de la cooperativa Ca la Rosa.

El cost és de 3 euros per persona i inclou les activitats i els dos àpats (esmorzar i dinar). Per inscriure-us-hi,  ho heu de fer abans del 29 de setembre i hi ha dues opcions:

  • Si ets moni d’Esplac t’has d’inscriure a través de l’Era (confirmant assistència)
  • Si no ets moni d’Esplac, heu de fer-ho a través del següent formulari: