Obertes les inscripcions per apuntar-se a unes formacions entre l’1 i el 10 de febrer per treballar la diversitat a l’esplai organitzada per Esplac i l’Escola Lliure El Sol

Comencem l’any posant en marxa un projecte per apropar els esplais i agrupaments a diferents realitats culturals. Conjuntament amb l’Escola Lliure el Sol, estem organitzant unes jornades formatives per treballar la diversitat cultural a l’esplai. Us resumim la informació més important a continuació!

Quan es faran i on?

Es programen QUATRE sessions formatives de 2,5 hores entre l’1 i el 10 de febrer a les aules de l’Escola Lliure el Sol (Av. de les Drassanes, 3. Barcelona) el Dimecres 1/02, Divendres 3/02, Dimecres 8/02 I Divendres 10/02 de 16:30-19h.

Qui hi pot participar?

Poden participar monitors i monitores d’esplais que tinguin ganes de rebre formació sobre interculturalitat I desenvolupar accions per promoure-la a les seves entitats.

Què es farà a la formació?

Analitzarem com expliquem els nostres projectes i si les pràctiques quotidianes són –i volem que siguin- inclusives per a diferents públics. L’objectiu de la formació és posar en pràctica accions que contribueixin a fer dels esplais espais més inclusius i que hi participin més persones de diferents orígens i cultures.

I comptabilitza hores pel curs èxit Marta Mata?

Sí, 10 hores.

I després de la formaciò, què?

S’ofereix un acompanyament als esplais participants per dur a la pràctica les accions pensades durant la formació I avaluar l’impacte.

On ens podem inscriure?

Clica en aquest enllaç per trobar més informació i el formulari per apuntar-vos a la formació.