El Km.0 és una trobada d’adolescents organitzada per Casals de Joves de Catalunya pensada pels grups de joves que tenen entre 15 i 18 anys amb relació amb el moviment educatiu associatiu

La trobada del Km.0, que es durà a terme durant un cap de setmana de febrer de 2017, comptarà amb un programa que contindrà tallers formatius (debats i anàlisi crítica, xerrades, accions reivindicatives, tallers pràctics…), activitats de cohesió (jocs de confiança, cooperació, esportius…) i espais lúdics (concerts, festes…)!

La finalitat de Casals de Joves és la transformació social i per aconseguir-ho l’objectiu de la trobada és educar en la participació, és a dir, educar perquè els i les joves aprenguin a participar i a impactar en el seu entorn. L’activitat estarà oberta també per joves d’esplais i caus i altres entitats de l’associacionisme educatiu.

En aquesta pàgina trobareu més informació sobre properes reunions i documents de suport del projecte.

Jornades fetes per i per a adolescents també a Esplac

A Esplais Catalans, també estem organitzant unes jornades de cara a desembre-gener de 2017 en què adolescents i joves sereu les protagonistes. Per això us hem animat a explicar com serien les vostres jornades ideals a través del següent formulari fins al 15 de maig. El formulari el podeu omplir tant individualment com col·lectivament amb els companys del vostre grup! Cliqueu aquí per llegir més informació d’aquestes jornades.