“Deslocalitzades: es busquen locals dignes” ha sumat noves adhesions i suports que ja formen part de la campanya!

La campanya Deslocalitzades, que es va presentar el passat 10 de febrer a l’Espai Jove la Fontana ja compta amb nous suports i adhesions d’entitats de l’associacionisme educatiu i entitats i cooperatives vinculades al món del lleure.

Amb la presentació de campanya del passsat 10 de febrer, quedava inaugurada “Deslocalitzades: es busquen locals dignes!” que preveu diverses accions per tal de reclamar a les administracions públiques locals dignes on poder fer esplai. Les accions de la campanya tenen com a objectiu aconseguir revertir l’estat actual dels esplais i entitats de lleure, que no compten amb locals dignes on poder realitzar la seva tasca educativa. Entre elles, la proposta de visibilitzar casos d’esplais i entitats de lleure que es troben en la mateixa situació, fer d’interl·locució amb l’administració pública, així com una gran manifestació unitària el pròxim 6 de maig a la tarda a Barcelona i concentracions descentralitzades arreu del territori al llarg del matí.

L’inici de campanya, també va venir acompanyat de la proposta d’adhesions de diverses entitats de l’associacionisme educatiu i de cooperatives, associacions i persones que en poguéssin donar suport. A dia d’avui, la campanya arrenca amb emptenta i noves incorporacions: Acció Escolta,  Casals de Joves de Catalunya, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya,  MCECC i Escoltes Catalans s’han adherit a la campanya i comptem amb el suport de LaCoordi, El Consell Nacional de Joventut de Catalunya, La XES, l’Escola Lliure el Sol i L’Eina.

Segueix informant-te de la campanya a través de les nostres xarxes socials @deslocalitzades, així com des de la pàgina web: esplac.cat/deslocalitzades!

Seguim sumant forces! Seguim buscant logals dignes!