Des de la comissió Localitza’t del Sector Barcelona animen a participar de la primera activitat de l’any muntada per la comissió: una acampada popular i reivindicativa

L’acte tindrà lloc el dia 11 de març a la plaça de la vila del barri de la Vila de Gràcia (Metro L3 Diagonal o Fontana i L4 Joanic.) i l’horari serà el següent:

20:30h: Convocatòria

20:30h: Infraestructura – muntar tendes

22h: Sopar popular (cadascú s’emporta el seu tupper)

23h: Acte simbòlic

23:30h: Manifest + assemblea oberta

Dormir

8h del dia 12 de març: Esmorzar + Manifest + recollida

L’objectiu de l’Acampada és visibilitzar la manca de locals dignes dels esplais del barri de Gràcia (Matinada-Pòrtics i Espurna de Gràcia). Actualment, en aquests dos esplais hi participen 197 infants i joves i 51 monitores.

Comparteixen el mateix local que és força precari: a part de tenir 3 sales per emmagatzematge de material i sales de reunions, també hi han de fer activitat els dissabtes. Els lavabos del local no estan preparats per l’activitat d’esplai ja que tenen deficiències estructurals: que fan que no siguin útils ni higiènics; i les condicions de seguretat del local són bastant dubtoses.

Si esteu pensant en participar però necessiteu més informació o ja teniu claríssim que allà estareu, feu un correu amb la previsió de participants del vostre esplais que hi aniran a projectelocalitzat@googlegrups.com.
Si físicament no hi podreu assistir, podeu donar suport a través de les xarxes o penjar al facebook fotografies dels vostres locals!

Moltíssimes gràcies per tot i animeu-vos a venir!
Comissió Localitza’t

20160307_cartell-Localitzat