El passat cap de setmana es va celebrar a l’alberg del Masnou la reunió del Presidium del IFM-SEi. Aquestes reunions es celebren 4 cops l’any: dos presencialment i dos per via telemàtica. El Presidium és l’òrgan que executa els mandats del congrés celebrat cada 3 anys. En comparació amb l’estructura d’Esplac, seria l’equivalent de l’equip de direcció.

El 2016 serà un any molt important per el IFM-SEI ja que se celebrarà a Alemanya, del 23 de juliol al 5 d’agost, el campament internacional, a on totes les entitats d’aquesta plataforma estan convidades a participar. Segurament ja n’haureu llegit altres articles al web d’Esplac.

A més del campament internacional, es va parlar sobre temes tan diversos com en quin moment estan les relacions amb les altres plataformes de joventut mundial, les institucions que treballen temes de joventut i infància o fins i tot l’estat de les entitats a cadascuna de les regions on el IFM-SEI té representació. Això és Amèrica del sud i Amèrica central, Àsia, Orient Mitjà, Africa i Europa.

Es van avaluar alguns dels projectes que s’han portat a terme, com el de Servei de Voluntariat Europeu (Partnership for education) o projectes com el Peace Education.

L’IFM-SEI també treballa per poder dur a terme projectes el 2016 el finançament del qual depèn del de la Comissió Europea i que es resoldrà a mitjans de desembre 2015.

Si voleu saber-ne més de com va anar el Presidium o quins projectes de l’IFM-SEI poden gaudir els esplais, veniu a la comissió internacional i seguim treballant per teixir xarxa arreu del món.