Aquest cap de setmana del 17 i 18 de febrer Barcelona Nord-Est ha celebrat la seva primera Konjuntivitis com a sector 

La Konjuntivitis és la trobada per grups d’edat que han organitzat històricament tots els esplais del Sector Barcelona cada 3 anys; no obstant, aquest ha estat el primer curs en què els tres nous sectors han decidit fer-la per separat. Barcelona Nord-Est han estat les primeres en celebrar l’activitat aquest passat cap de setmana. S’han celebrat 4 trobades simultànies, separades per grups d’edat dels diferents esplais amb l’objectiu de promoure la cohesió i la coneixença entre els infants i joves. 

El grup de petites i mitjanes van anar a un terreny d’acampada a Vallromanes

  • De petites hi van participar els esplais SCV El Clot, Isard-Flor de Neu, Xiroc i Kasperle amb un total de 14 monitores i monitors i 42 participants. 
  • De mitjanes hi van participar els esplais Kasperle, SCV El Clot i Isard-Flor de Neu, amb un total de 9 monitores i 28 participants. 

El grup de grans i joves va anar a un càmping a Caldes de Montbui

  • De grans hi van participar els esplais SCV El Clot, Xangó, Isard Flor de Neu i Xiroc amb un total de 12 monitores i monitors i 43 participants 
  • De joves hi van participar els esplais Kasperle i SCV El Clot amb un total de 7 monitores i monitors i 24 participants.