Aquest cap de setmana del 4 i 5 de març els sectors Barcelona Oest, Nord-Est i Sud han celebrat la Konjuntivitis, que és la trobada intersectorial d’infants i joves per edats

La Konjuntivitis és la trobada per grups d’edat que organitzen els esplais del Sector Barcelona cada 3 anys. Aquest passat cap de setmana s’han celebrat 4 trobades simultànies, separades per grups d’edat dels diferents espais i amb l’objectiu de promoure la cohesió i la coneixença entre els infants i joves. 

El grup de petites i mitjanes van anar a Vacarisses

De petites hi van participar els esplais Kasperle, SCV El Clot, Sant Medir, L’Olivera Rodona, Boix, GMM, Espurna de Gràcia i Isard-Flor de Neu, amb un total de 21 monitores i 96 participants. 

De mitjanes hi van participar els esplais Kasperle, Xangó, Atzuk, GMM, Espurna de Gràcia, Boix i Isard-Flor de Neu, amb un total de 25 monitores i 108 participants. 

El grup de grans i joves va anar a Martorell

De grans hi van participar els esplais Kasperle, SCV El Clot, Xangó, Sant Medir, Boix, Espurna de Gràcia i Isard Flor de Neu, amb un total de 20 monitores i 64 participants 

De joves hi van participar els esplais Kasperle, SCV El Clot, Sant Medir, L’Olivera Rodona, Turons, Tr3smon, Boix, Espurna de Gràcia, GMM i Agost, amb un total de  104 participants i 18 monitores. 

Agraïm a l’Ajuntament de Martorell i de Vacarisses la seva cessió d’espais municipals per tal de celebrar les trobades. Agraïm també totes les monitores i EGS que han estat preparant les diferents Konjuntivitis. 

Ha estat un cap de setmana inoblidable ple d’experiències, activitats i cohesió que ens emportem de record…

Ens veiem a la propera Konjuntivitis!