La Macedònia, la Trobada de Monis del Maresme, s’ha celebrat el cap de setmana de l’11 i el 12 de novembre a Moià.

Un any més, el Sector Maresme ha celebrat una de les activitats amb més renom del sector, que ha estat un èxit de participació en tots els sentits. La Trobada de Monis del Maresme, popularment coneguda com a Macedònia, s’ha realitzat durant el cap de setmana de l’11 i 12 de novembre a la casa de colònies Mas Saiol, a Moià.

L’objectiu de la trobada és teixir vincles entre les monitores i els monitors del sector, per tal de generar cohesió entre les joves que duen a terme tasques educatives semblants al territori del Maresme. La preparació de la trobada ha quedat a càrrec d’una comissió conformada per 8 monitores i monitors, l’Equip General de Sector i el Coordinador de Projectes del Sector. Durant la preparació de l’activitat es va decidir fer dues formacions que vertebrarien l’activitat: una sobre Educació Emocional i l’altre sobre Eines didàctiques.

A part de les formacions, durant la Macedònia també es van fer dinàmiques de coneixença i cohesió entre monis. A més, es van generar espais per a treballar plegades la documentació de l’AGO d’Esplais Catalans. La Trobada ha resultat tot un èxit i el sector ja desitja que arribi la següent!

Cartell Macedònia 2023 – Sector Maresme