T’expliquem les activitats que farem aquest maig a Centelles per celebrar la Monifesta’t 2023, amb concerts ja confirmats!

Els pròxims 19, 20 i 21 de maig se celebra a Centelles la Monifesta’t 2023 que preveu agrupar més de 750 monitores i monitors d’Esplais Catalans en un cap de setmana de formació, reivindicació i festa. Fa un temps que ja s’anunciava el format, la localització i tot allò previst per la Monfiesta’t 2023. A dia d’avui, ja us podem confirmar el programa i totes les activitats que farem al llarg del cap de setmana. Us ho expliquem!

DIVENDRES 19 DE MAIG

El dia 19 de maig Centelles s’omplirà de vida amb els centenars de monis d’Esplac que començaran a arribar. Serà un dia en què podrem començar-nos a instal·lar a la zona d’acampada i trobar-nos per sopar plegades a la Plaça Major de Centelles. El dia finalitzarà amb una magnífica nit de Balls Populars a la mateixa Plaça Major, no us ho podeu perdre.

DISSABTE 20 DE MAIG

Per aquelles i aquells monis que arribeu directament el dissabte, ens trobarem al Passeig de Centelles, on us explicaran tot allò necessari perquè pugueu instal·lar-vos i gaudir d’un matí de xerrades temàtiques pel poble, jocs del Centre d’Interès i d’una Fira d’entitats on podreu descobrir projectes amb qui treballar des de l’esplai.

Durant tot el matí, Ràdio Monifesta’t ens estarà retransmetent fil per randa tot allò que va passant i acabarem el matí a la Plaça Major, dinant escoltant la Ràdio Monifesta’t, que ens faran descobrir els secrets més ben guardats del cap de setmana. Vigileu, que segurament us vulguin enxampar per fer una entrevista!

La tarda l’aprofitarem per seguir formant-nos a través de formacions, debats i tallers i l’acabarem amb el gran acte unitari a la Plaça Major. Serà el moment més multitudinari en què reivindicarem la figura de les monis, cridant ben fort el lema “Pel món que volem, les joves eduquem”!

La nit de dissabte acabarà amb dos espais simultanis de concert amb Al·lèrgiques al Pol·len i PDs a Riera Blanca i d’una acutació sorpresa i espai de chill out a la Plaça Major de Centelles.

DIUMENGE 21 DE MAIG

Per anar acabar el cap de setmana, recollirem la zona d’acampada, esmorzarem i ens disposarem a fer una última acció unitària per fer-nos visibles, acompanyada d’un Vermut Popular, actuació en directe i arrossada popular.  Ja només ens quedarà acomiadar-nos amb una gran “hora dels adéus”!

Finalment, també és moment d’anunciar que durant diferents moments del cap de setmana l’esplai La Fera ens acompanyarà amb una barra, els guanys de la qual aniran destinats a aconseguir la cessió d’un local a la plaça on fan esplai cada dissabte!

 

Consulta el programa sencer a esplac.cat/monifestat

Inscripcions obertes fins el 18 d’abril!