Avui, dimarts 9 de maig, hem presentat la Monifesta’t 2023 en roda de premsa a la Sala de Plens de Centelles

Cada cop queda menys per l’esperada Monifesta’t 2023, que reunirà més de 750 joves. Aquest mat s’ha dut a terme la roda de premsa de presentació a la població que l’acollirà: Centelles. Han assistit a la roda de premsa Alícia Antolín, vicepresidenta de l’entiat, Pau Casanovas, referent del projecte Monifesta’t 2023 i membre de l’Equip de Coordinació, Josep Paré, alcalde de Centelles i Anna Chavez, regidora de l’ajuntament de Centelles.

Alícia Antolín i Pau Casanovas han resaltat la importància com a joves monitores i monitors de reivindicar els esplais com a agents educatius essencials, així com protegir les condicions de vida de la joventut perquè segueixi associada. Sota el lema “Pel món que volem, les joves eduquem” es vol reivindicar la tasca de monitores i monitors d’esplais laics i voluntari.s.  A més, s’ha destacat un rècord de participació a l’esdeveniment,  arribant a més de 750 participants entre joves, sòcies i equip d’organització. Aquesta xifra situa aquesta Monifesta’t com la més multitudinària fins el moment. Finalment, s’ha conclòs amb la importància de l’esplai del territori: el 100Teies, que acollirà l’acte.

A banda, Paré i Chavez han destacat el compromís de Centelles i l’administració amb l’educació en el lleure i l’associacionisme educatiu, convidant a la ciutadania a assistir als actes oberts de la Monifesta’t i a l’acte unitari i reivindicatiu que tindrà lloc el 20 de maig la Plaça Major de Centelles.

La roda de premsa ha conclòs amb un convit a tota la ciutadania a acudir  els pròxims 19, 20 i 21 de maig a Centelles per celebrar la Monifesta’t 2023 amb Esplais Catalans.

Anna Chavez, Josep Paré, Pau Casanovas i Alícia Antolín a la presentació de la roda de premsa de la Monifesta’t 2023