L’esplai GMM organitza una jornada per reivindicar l’ús de l’espai públic i visibilitzar la tasca de l’esplai.

Fa 3 anys l’Esplai GMM va celebrar la festa del seu 75è aniversari a la plaça del Nord de Barcelona i va acabar rebent una multa que, després de molt lluitar, van haver d’acabar pagant injustament. Els i les monis ho expliquen en aquest video-manifest. Van lluitar per aconseguir la retirada de la multa que consideraven injusta però, finalment, la van haver de pagar. És per això, que aquest organitzen La MULTADA del GMM, per donar a conèixer aquesta situació en particular i reivindicar que l’esplai públic està deixant de ser de les veïnes.

La Multada, que tindrà lloc el 18 de març durant tot el dia a la plaça del Nord de Gràcia, serà una jornada reivindicativa, festiva i participativa en la qual s’organitzaran activitats i tallers, es celebrarà un dinar de germanor, es farà esplai al carrer i s’omplirà el barri amb una tabalada i molta música. És, en definitiva, un moment per sortir al carrer per visibilitzar la tasca social i educativa.

L’esplai demana el suport de tothom per gaudir plegades d’una jornada reivindicativa i festiva! a més de totes les activitats durant el dia, es farà una lectura del manifest a les 19h a Plaça de la Vila de Gràcia, on s’iniciarà la tabalada que recorrerà el barri i acabarà a la Plaça del Nord, on hi haurà música per no parar de ballar! El dia 18 de març a la plaça del Nord, recuprem l’espai públic i fem cohesió social i teixim xarxa de barri!

Trobareu més informació en aquest esdeveniment al Facebook.