El transport i com demanar ajuts al programa Erasmus Plus seran els temes principals a tractar

Després d’uns dies de desconnexió nadalenca, l’organització de l’IFM Camp 2016 torna a ser una de les tasques que tenim entre mans. Per a què aquest gran campament internacional, que tindrà lloc a Reinwarzhofen (Alemanya) del 23 de juliol al 5 d’agost, sigui tot un èxit, hi ha diverses accions de preparació que van des de informar-se bé i debatre amb infants i famílies per decidir que aquesta activitat es vol fer realment, realitzar el procés d’inscripció, planificar el transport, preparar als infants per al xoc intercultural o la cerca de finançament.   

Per això, organitzem unes reunions preparatòries, de manera que tots els esplais pugueu informar-vos bé i participar de les decisions que es prenen conjuntament entre els que ja esteu inscrits. Tot i que aquestes reunions tenen una continuïtat entre elles, també estan obertes a esplais que vinguin per primera vegada, que encara s’ho estiguin pensant i necessitin resoldre dubtes abans de inscriure’s definitivament.

Sigui quin sigui el cas del vostre esplai, preneu nota de que la propera reunió es celebrarà el dimarts 12 de gener a les 20h al local del Xirusplai a Badalona (C/ Jaume Borràs, 16. Línia 2, parada Pompeu Fabra).

Per estar al dia de tot, sol·liciteu entrar dins del grup de facebook IFM CAMP 2016 Esplac.

Si teniu dubtes concrets escriviu-nos a internacional@esplac.cat