Publiquem un breu vídeo per conèixer com funciona la revista digital d’Esplac, una plataforma de debat i reflexió al voltant de l’esplai, i com s’hi pot participar.

Coneixeu el Som Esplai, la revista digital dels esplais? Per tal de que pugueu saber com funciona i participar activament d’aquest grup de treball d’Esplac –obert a monitors, monitores dels esplais i socis i sòcies de l’associació- us expliquem en un vídeo de només 2 minuts les claus del som Esplai.

En aquest vídeo, us expliquem la filosofia i els objectius de la revista, les maneres en què podem participar, ja sigui escrivint articles, fent il·lustracions, participant de les reunions mensuals per debatre sobre els temes que publiquem o difonent els continguts.

També expliquem una novetat d’aquest curs: el Som Esplai comença a fer algunes de les seves reunions mensuals de coordinació descentralitzades a diferents sectors. A l’octubre vam fer-la a l’esplai Ara Mateix, a Sant Just Desvern (sector Baix Llobregat). La propera es farà a un esplai del Barcelonès Nord, us mantindrem informades!

Compartiu i difoneu la veu dels esplais i animeu-vos a participar de la revista digital Som Esplai! Us esperem amb els braços oberts!