Ahir a la tarda vam obrir la nova intranet dels esplais, renovada i més moderna: l’EsplacNet! Tots els esplais podeu accedir-hi amb la mateixa contrasenya que teníeu a l’Assac. Cliqueu aquí per entrar a l’EsplacNet.

Anirem incorporant poc a poc les novetats en aquesta nova eina, però pel moment ja podeu entrar i actualitzar les dades dels esplais, a més d’introduir dades de nous i noves monis i modificar les dades de monis anteriors. A més, podreu marcar qui són les persones de referència de l’esplai (responsable, tresorer i persona de contacte) per facilitar la comunicació amb Esplac i sobretot el traspàs d’informació.

Podreu també omplir el vostre perfil de monitor o monitora, més complet que el que hi havia anteriorment. A més, ja podeu penjar la memòria del curs i de les activitats d’estiu!

Quines són les 7 novetats clau que podreu trobar a l’EsplacNet?

1. Tu, que ets moni d’esplai, tens accés propi a l’EsplacNet

Els i les monitores podreu accedir com a usuaris de la intranet. Allà pots explicar quin grup portes, quin càrrec tens aquest curs, a quines activitats o trobades et vols apuntar i moltes altres coses referents a la teva tasca com a monitor/a. I, a més, si ets EGS o sòci/a de l’entitat, podràs accedir a tota la informació que necessites amb un perfil únic.

2. Fem xarxa

La nova intranet inclourà informació de les entitats amb les quals fem xarxa, del teu sector geogràfic propi i d’Esplais Catalans, perquè no et perdis ni un detall de tot el que passa al teu voltant. Aquesta informació serà personalitzada en funció del teu usuari i del moment del curs en el que ens trobem. És a dir, l’EsplacNet pretén ser una eina connectada amb l’entorn.

3. Som transparents

Des de la nova intranet podràs consultar tota la informació referida als criteris de distribucions econòmiques als esplais, així com la vostra situació com a esplai en aquesta distribució i els punts que teniu per a cadascun dels criteris, comparats amb els punts obtinguts pel total dels esplais federats.

4. Informar per visibilitzar

El que fem els esplais és important, cridem-ho ben fort! Tant si es tracta d’una sortida de cap de setmana, com d’unes colònies, campaments o ruta, volem saber totes aquelles activitats que realitzeu per poder visibilitzar la gran tasca que feu els i les monis. Amb la nova intranet, us posarem més fàcil poder anar afegint aquesta informació cada vegada que feu una activitat!

5. Ens adaptem a la realitat

Adaptem les dades de l’ASSAC a la vostra realitat: amb la nova intranet, ens podreu dir quins són els noms reals dels grups d’edat que teniu a l’esplai, i que aquests siguin els que utilitzeu per apuntar-vos a una trobada general, o enviar-nos les factures escanejades per a la justificació econòmica i que n’anem registrant els imports justificats. O indicar-nos més d’una persona, si us cal, com a responsable de l’entitat, contacte o tresorer/a.

6. Compartir és estimar

Això ja ho sabíem fa temps, però ara hi afegim el fet de poder compartir els nostres projectes d’esplai o els nostres locals, si així ho volem, amb la resta d’esplais de l’entitat. Trobareu aquestes noves comparticions al renovat Banc de Recursos, on també millorarem la cerca i la creació de nous recursos!

7. Seguim el nostre progrés

Vols conèixer quin és el teu percentatge de dades introduïdes a la intranet, com a esplai o com a moni, o en quin punt de la teva etapa formativa estàs segons les formacions en què hagis participat? Per seguir aquest progrés afegirem una barra de progrés per a què ho puguis anar seguint d’una manera ben gràfica!