Dilluns 26 de setembre al Mas Guinardó (esplai Torxa) es va celebrar la primera part de les diferents Assemblees Generals Ordinàries del Sector Barcelona.

Enguany, hem aprofitat els primers punts de les reunions de sector per convocar, alhora, l’AGO del Sector. A finals de setembre, doncs, vam votar les membres de l’Equip General del Sector. La raó de votar-les abans que la resta de documentació va ser perquè seran elles, l’EGS del 2016-17, qui haurà de treballar i defensar el que s’aprovi en assemblea i, per tant, n’han de tenir ple coneixement. En aquesta votació érem 15 esplais presents. Les persones que formen part de l’EGS del Sector Barcelona aquest curs són: Cira Diakhaby (esplai Xangó), Marc Cardona (esplai Espurna), Maria Llimona (esplai Movi de Sarrià), Pau Campderrós (esplai Totikap), Robert Arronis (esplai Torxa), Tània Balmes (C.E. Boix).

La segona part de l’AGO es va celebrar-se el dilluns 10 d’octubre, al local de l’esplai Turons. Vam votar i aprovar la documentació del Sector: la memòria del curs 2015-16 i, de manera desglossada per projectes, vam discutir, votar i aprovar el Pla de Treball del Sector. Aquest curs celebrarem la Konjuntivitis (trobades per grups d’edat dels esplais del sector) i continuarem amb el format de Vesprades enlloc d’una Matinal de formació. En aquesta votació érem 17 esplais presents.

Ja per últim, i un cop aprovades quines activitats de Sector celebrarem aquest curs que entra, el dilluns 7 de novembre a l’esplai GMM vam votar i aprovar el pressupost del sector per al 2017. Aprofitant aquest espai, les membres de l’EGS de l’any anterior van presentar el seu informe de l’EGS on van rendir comptes al sector respecte la seva activitat política el curs anterior.