Els esplais del sector més jove van celebrar les seves dues primeres trobades d’infants a Vilablareix i a Llagostera

És ben sabut que el sector Girona està en un molt bon moment, la motivació cada dia va en augment, cosa que ha fet que les trobades d’infants que s’han celebrat durant aquesta primavera hagin estat tot un èxit!

El passat 2 d’abril, els infants, monitores i monitors dels esplais La Teranyina, Papu-Tisores i Kamono es van trobar a Vilablareix per celebrar la primera trobada d’infants del curs. Va ser una trobada molt enriquidora per a tots els participants, ja que va servir per establir nexes, crear coneixença entre els infants dels diferents grups d’edat, així com per passar un dia treballant junts amb la resta de monitores del sector.

Amb els motors ja ben engegats, aquest passat cap de setmana, el 7 i 8 de maig, el sector ha tornat a celebrar una trobada, en aquest cas, una tancada a Llagostera, per incrementar els vincles creats a l’anterior. Una de les activitats que més van gaudir els infants va ser una gimcana per tot el poble en la qual havien de procurar fer arribar sencer ni més ni menys que un ou, inclús fent-lo caure des del mirador de la plaça de l’ església! D’altra banda, les activitats de diumenge van ser decidides pels infants en una petita assamblea celebrada amb tots ells durant la trobada.

El sector Girona va agafant força així que, agafeu-vos fort!