Redacció: Esplai Boix

Aquest 2014 l’esplai Boix celebra que porta 35 anys fent esplai al cor de Barcelona, i per aquest dissabte han decidit fer-la grossa, i és que aquest 10 de maig serà el dia central de la seva celebració!

Aquest dissabte no sabeu què fer? Vosaltres que sou monis d’esplai encara no heu preparat l’activitat per aquest dissabte? Doncs el Boix ha preparat un dia ple d’activitats per a tots els gustos! Al matí podreu enfilar-vos en un rocòdrom, tirar-vos en tirolina, fer malabars, jocs gegants, xapes i pintarem la paret de dins del pati del local.

Al migdia relaxar-se amb un dinar de germanor (a preu popular), i desprès d’un descans per recuperar forces i païr el dinar, farem gimkana esplaiera! A la tarda també hi haurà xocolatada, karaoke, concurs de ball i ho rematarem amb un CORREFOC!

Us convidem a que ens vingueu a visitar i gaudir de totes aquestes i altres sorpreses que tenim preparades. Per a més detalls i horaris xafadejeu la nostre web: www.ceboix.org on hi trobareu tot el que necessiteu! (també podreu trobar altres actes i activitats previstes per celebrar l’aniversari fins a finals del 2014).

Ens veiem dissabte al local de l’esplai Boix!