El proper cap de setmana del 9 i 10 de juny l’Esplai Güitxi-Güitxi de Tona celebrem el cap de
setmana dels 25 anys​.

Amb 25 hores d’esplai seguides​, celebrarem que, des d’aquell octubre de l’any 1993, ja fa vint-i-cinc anys que eduquem en el món del lleure des d’una vessant laica, alternativa i solidària​.
La celebració començarà el dissabte, de 17h a 20h, amb el Mercat dels 25 anys​, amb moltes parades diferents a la plaça Major (xapes, mural, photocall per recordar fotos històriques, pastís d’aniversari, hora del conte…).
Continuarem, a la mateixa Plaça Major, amb el sopar de carmanyola​, un correfoc infantil ​i, després, un fantàstic concert amb el grup d’animació Xiula​.
A la nit anirem tots a fer una dormida popular a la Sala Mossèn Pere Devesa (per qui no vulgui dormir, hi haurà preparada alguna sorpresa​) i agafarem forces per trobar-nos l’endemà, a les 10h, a la Plaça Major, on farem una bona xocolatada mentre ​en Jaume Barri ens canta i presenta la Cançó dels 25 anys.
Quan acabi, tothom qui ho vulgui tindrà temps per anar a casa a cuinar ja que el diumenge a les 13:30h, a les cargoles de l’Esplai, farem el dinar d’aniversari​, que com la resta d’actes, serà obert a tot el poble. Haureu de portar un primer o segon plat a compartir i postres per participar al Concurs de güitxi-postres. Després del dinar, i per rematar la festa, farem una gran “gimcama guarra”.

Hi sou totes convidades!