Ja tenim l’esplai guanyador del I Concurs de bones pràctiques d’Esplac, l’Estiu Verd! Com algunes de vosaltres sabeu, es tracta d’un projecte de la comissió Reduint Petjada que té per objectiu fomentar i reconèixer les bones pràctiques ambientals a les activitats d’estiu dels esplais.

Si no coneixíeu el concurs, us animem a participar en la següent edició, que aquest cop ampliarem a tot el curs 2015-2016, ja que, a més de als campaments, també volem fomentar aquelles bones pràctiques que feu en el dia a dia de l’esplai, al local, a les excursions, a les colònies de primavera…

Enhorabona Esplai Isard–Flor de Neu! Les nostres més sinceres felicitacions! Ens heu fet arribar fotografies de molt bones pràctiques ambientals durant els campaments, i per això les volem compartir amb la resta d’esplais. La pràctica guanyadora ha estat la de les piques ecològiques amb uns filtres molt originals!

20151215_EstiuVerd_guanyador

Properament, Isard, us farem entrega del premi de “l’Estiu Verd”, que consistirà en un carregador solar per a petits aparells i un dipoloma. Moltes gràcies a totes aquelles que heu participat!

Signat: Comissió Reduint Petjada