La comissió de mares i pares s’implica activament en l’organització

L’esplai Vol i Vol de Cornellà de Llobregat organitza unes Jornades esportives i una Calçotada el proper diumenge 28 de Febrer per a tot l’esplai i les famílies.
Enguany han ampliat les opcions de joc i no només hi haurà un torneig de futbol, sinó que també es realitzaran partits de pixi, bàsquet, mata-bolets i molt més, per a totes les edats, dels més grans als més petits. Les activitats s’iniciaran a les 10 del matí a l’Escola Els Pins.

El dinar tindrà lloc a les 14h al Parc del Viaducte amb preus populars, 5€ el menú petit i 8€ el menú gran, el qual inclou: botifarra, calçots amb salsa romesco, pa, patates i postres.

La Calçotada l’organitza la Comissió de Mares i Pares, conjuntament amb monis de l’esplai. L’any passat, tot i ser el primer cop, va tenir molt d’èxit, es van reunir famílies, amics, infants i monis i juntes van gaudir d’aquesta jornada tan especial (podeu veure el muntatge de vídeo aquí).

Enguany esperen repetir l’èxit de l’any passat i aquest any, a més, han convidat als monis del sector i a l’EGS, perquè ningú dubte que allà podrem tastar els millors calçots de la ciutat!