L’IFM-SEI engega un emocionant projecte sobre educació sexual a Estocolom

Amb el nom “Let’s talk about sex”, l’International Falcon Movement – Socialist Educational International (IFM-SEI), plataforma mundial de la qual formem part, inicia un nou projecte per treballar l’educació sexual entre els joves perquè puguem:

  • Sensibilitzar-nos de la manca d’una educació sexual inclusiva.
  • Educar-nos en aquesta temàtica com a educadores i educadors.
  • Elaborar un manual per a infants i joves que inclogui totes les diversitats de gènere, sexuals i funcionals.
  • Promoure una visió positiva i diversa del cos.

Per tal de realitzar tota aquesta tasca des de les entitats membres de l’IFM, la primera acció que es durà a terme serà la creació un focus group, és a dir, d’un equip de treball que es reunirà a Estocolm (Suècia) del 7 a l’11 de febrer per abordar diverses qüestions relacionades amb l’educació sexual. Més endavant hi haurà noves convocatòries en què es podran anar implicant més monitores i monitors.

Des d’Esplac ens agradaria tenir un paper actiu en aquest projecte i per això cerquem una persona interessada en la temàtica i que pugui assistir a aquesta primera trobada, per fer-ne un seguiment i un traspàs a l’associació. Per participar-hi, caldrà pagar una quota de 45 euros, però totes les despeses (transport, àpats i allotjament) estaran cobertes pel projecte, que està finançat pel Consell d’Europa.

Els interessats i interessades us hi podeu inscriure clicant aquí fins al dimarts 2 de gener. I per a qualsevol dubte, internacional@esplac.cat (Irene Asensio).