Vols aprendre sobre les lluites LGTBIQA* d’arreu del món? Et motiva compartir el teu coneixement, participar activament i organitzar-te per a un món millor?

La Queer Easter és un dels esdeveniments educatius LGTBIQA* més grans d’Europa destinat a la formació col·lectiva de persones joves associades i activistes. Cada any acull al voltant de 120 persones joves en un espai educatiu únic. Aquest any se centra en l’educació sexual i el lema escollit és: Let’s talk about sex – a safer space for mutual education

En la societat capitalista en què vivim, el sexe i el poder estan estretament lligats. Per als col·lectius queer això significa viure en un món on es propaga desinformació i mites sobre les sexualitats dissidents. Un món en què la salut i l’educació sexual, especialment la queer, no està a l’abast de tothom i on molts cops aquestes persones són hipersexualitzades en l’imaginari públic. És per això que no hi pot haver alliberació queer sense parlar de sexe.

Perquè tothom pugui emancipar-se sexual i romànticament, prendre decisions sobre la pròpia identitat i tenir consciència de la salut mental és imprescindible estar ben informat.

A la Queer Easter s’oferiran diversos temes a explorar conjuntament i es donarà l’oportunitat per a autoorganitzar el programa formatiu en un espai inclusiu i segur, coordinat per l’Equip Internacional del centre. Tot això es farà a través de l’educació no formal i amb l’intercanvi d’experiències d’arreu del món. També es farà una sortida de dia a Berlín i hi ha temps lliure i activitats lúdiques al vespre.

L’activitat està adreçada a monis d’entre 18 i 30 anys. Les formacions, debats i sessions es fan en anglès. És per això que cal tenir un nivell mínim (poder entendre, però també expressar-se) per poder gaudir d’una bona experiència.

Dates: 3 al 10 d’abril 2022

Lloc: Centre Kurt Löwenstein (Werftpfuhl – Alemanya)

Cost: 70€ (inclou allotjament, àpats i viatge)

Idioma de treball: Anglès

Places disponibles per Esplac: 6 – 8

Com m’inscric? A través de l’Era!

Tens temps fins al 26 de febrer! Un cop tancat el període d’inscripció t’informarem si has estat seleccionada per participar en aquest seminari.

IMPORTANT! Informació relacionada amb la Covid-19
El Centre Kurt Lowënstein segueix un protocol sanitari per evitar els contagis per Covid-19 durant les seves formacions i garantir un espai “zero covid”. Se segueixen unes normes d’higiene (com portar mascareta als espais tancats). Per entrar al centre fa falta el certificat de vacunació (tres dosis), certificat de recuperació o certificat amb dues vacunes amb un test negatiu. Fins ara han dut a terme satisfactòriament totes les formacions i encara apliquen aquest protocol. En cas de cancel·lació no s’haurà de pagar cap quota.

Malgrat que ja no hi ha restriccions per viatjar i entrar a Alemanya des dels països de la UE, podeu consultar tota la informació aquí.

Més informació i contacte:  internacional@esplac.cat  / 722 67 21 66