Redacció: monitors i monitores de l’esplai Can Parellada

Aquest any l’Esplai Can Parellada es va presentar a una convocatòria del servei de joventut de la ciutat de Terrassa, creada per recolzar projectes artístics d’entitats d’educació en el lleure. La nostra proposta de projecte ha estat realitzar activitats on els infants puguin transmetre i proposar idees creatives per definir visualment els valors que transmetem en l’educació en el lleure, de forma reivindicativa i visual.

Un cop finalitzat tot el procés del projecte, volem fer-ne difusió i transmetre les idees extretes: utilitzar les icones visuals com a eines de reflexió sobre l’educació en el lleure i el procés de canvi social i reivindicatiu que proposen en aquest tipus d’activitats educatives.

Un cop més, volem anar més enllà i fer una proposta de projecte artístic i reivindicatiu, en el qual plasmar el pensament dels infants, joves i monitores i monitors. Després del primer aniversari del projecte de la Revolta dels infants (peligro niñxs pensando), hem trobat en l’art una forma molt efectiva de plasmar tot el que l’esplai representa.

Tot aquest projecte està exposat des de dijous dia 16 de maig a a la sala d’exposicions del BaumanLab, a la Casa Baumann de Terrassa. Les i els joves de l’esplai van ser protagonistes de la inauguració de l’exposició del projecte, que es mostrarà durant un mes perquè totes aquelles persones interessades puguin gaudir del treball dut a terme durant aquest últims mesos a l’esplai.