Esplais Catalans donem suport i us animem a participar a la manifestació que es durà a terme a Barcelona el diumenge 6 d’abril, a les 12:00h, amb l’objectiu de visualitzar la campanya “X una Catalunya social” i situar el model de país que volem construir.

Aquesta iniciativa conjunta de les les organitzacions socials de Catalunya, en la seva àmplia majoria, fem públic aquest document, que pretén recollir les bases per a la construcció d’una Catalunya que reconegui els drets socials de tots els ciutadans i ciutadanes del nostre país.

Les mesures per sortir de la crisi s’han de construir escoltant la veu de la ciutadania i no sota els dictats dels interessos econòmics d’uns quants, i la construcció d’un país requereix ineludiblement el reforçament de l’estat del benestar, garantint uns serveis públics de qualitat i amb equitat.

És per això que creiem que cal construir el nostre país des d’unes premisses ben diferents de les que ens han dut fins aquí. Per això impulsem aquesta campanya per una Catalunya  social.

Us recomanem la lectura del document de propostes i us animem a difondre’l (si ho feu a les xarxes socials podeu fer servir els hashtags #CatalunyaSocial i #6ABRIL). També posem al vostre abast el text d’una moció per presentar en els plens dels Ajuntaments per tal de promoure-la en tots els municipis on sigui possible.

Amb el debat de l’Open pobresa encara viu i el Ple monogràfic del Parlament encara en marxa, hem de posar la veu de la ciutadania al carrer i fer-la arribar a tot arreu amb força!