L’11 i 12 de març més de 100 persones van participar en la trobada de grans i joves del Maresme (DeCap) a Arenys de Mar

Arenys de Mar es va llevar el dissabte 10 de març pensant-se que aquell seria un cap de setmana normal. Malgrat tot, ben aviat les vilatanes i vilatans del poble es van adonar que alguna cosa estava passant, quan a les 10 del matí van començar a baixar del tren una colla de joves que anaven cap a la preciosa casa de colònies Sant Vicenç.

Un cop tots els esplais van ser a la casa (amb el típic retard de la tropicalitat maresmenca), van començar a fer alguns jocs de coneixença i cohesió que van permetre a les assistents anar forjant vincles de manera divertida! Quan va arribar l’hora de dinar, van aparèixer allà al mig les xarxes socials! I entre totes elles, una carta de correu postal, una gran desconeguda. Després d’aquestes aparicions, a la tarda es van fer uns fantàstics tallers sobre l’ús de les xarxes socials, que realment van servir per reflexionar molt i de manera distesa!

A la nit, com no podia ser d’una altra manera, hi va haver una estona de música, gresca i xerinola perquè tothom anés a dormir amb un somriure d’orella a orella després d’un dia molt intens.

Finalment, el diumenge, just després de llevar-nos, es vam fer una gimcana per trobar la senyora Carta, que estava amagada pel centre del poble. Després de voltar per la vila, vam fer una fantàstica macarronada per omplir-nos bé l’estómac i tornar un altre cop cap a casa amb la satisfacció d’haver passat un cap de setmana únic amb les grans i joves del Maresme lliure i tropical!