Al sector vam celebrar l’AGO el 6 d’octubre a Mataró per donar el tret de sortida un curs 2017-18 que es presenta apassionant

El divendres 6 d’octubre, 19 monitors i monitores de sis esplais del Maresme ens vam reunir al local de l’esplai La Tribu per prendre part en l’Assemblea General Ordinària del sector, on vam treballar diversos temes a tenir en compte per al plantejament del curs, com la cohesió entre els integrants i la formació dels educadors.

Un cop fetes les presentacions inicials i aprovada la memòria del curs 2016-17, vam donar a conèixer i vam elegir els nous membres de l’Equip General de Sector, que aquest any estarà format per:

  • Cristina Trullols, de l’esplai La Tribu i ja integrant de l’EGS l’any passat.
  • Pau Sánchez, de l’esplai Garbí i també EGS el curs anterior.
  • Oriol Uviedo, de l’esplai Guaita’l i nou membre de l’equip.

A continuació, entre tots i totes vam elaborar el nou Pla de Treball i, repetint una dinàmica del curs anterior, vam compartir i vam votar el pressupost del 2018. I finalment, vam repartir tant la documentació necessària com l’agenda, per tenir presents les dates importants del curs. Així, ho tenim tot a punt per començar un magnífic any marcat per l’Esplaiada, en què ens trobarem amb tots els esplais de Catalunya per compartir grans moments!

Bon inici de curs i visca el Maresme lliure i tropical!