Terrassa torna a acollir la trobada anual dels esplais del Sector Vallès Occidental, on hi han participat més de 300 infants i 100 monis.

El Sector Vallès Occidental ha celebrat aquest cap de setmana la seva trobada anual d’infants i joves a la cocapital vallesana, on s’han reunit els 10 esplais del sector al barri de Sant Llorenç, seu de l’Esplai Farfalla.

La trobada s’ha dividit per grups d’edat, que han dut a terme diferents jocs i activitats al voltant de la temàtica dels estereotips i els prejudicis, a través d’històries de pirates. Per la seva banda, els grups de joves s’han format sobre diversos temes al voltant de la interseccionalitat. 

Els infants i joves han passat la nit a 2 escoles, 1 institut i el local de l’Esplai Farfalla. El diumenge han dut a terme una gimcana unitària pel barri que ha acabat amb un dinar de germanor al pati de l’Institut Cavall Bernat. 

Aquesta ha estat la trobada amb una major participació des de la creació del Sector Vallès Occidental, amb la presència de tots els esplais del sector i amb gairebé mig miler de persones participants. Tot un èxit!