El passat dissabte 27 de maig, el Sector Bages, Berguedà i La Cerdanya va celebrar la Trobada General de Sector! Aquest cop l’esplai Lairet ha acollit vora de 250 infants i monitores de 7 esplais del sector al seu poble, Sant Joan de Vilatorrada. 

La Trobada General del Sector Bages, Berguedà i La Cerdanya va començar a les 10 del matí. Abans d’esmorzar, les participants van fer algun joc per activar-se i trencar el gel. Després, cada franja d’edat va anar a un espai del poble per a fer dinàmiques i jocs relacionats amb els valors d’Esplac, a partir dels quals reflexionar sobre l’educació en el lleure i els valors que s’hi treballen. Tot plegat, va generar espais per a conèixer i passar una bona estona amb altres infants i monis del sector.

Un cop acabat aquest espai per edats, tothom es va dirigir al pavelló per a començar el dinar de germanor i tancar la jornada. Com a cloenda hi havia preparat un fantàstic espai de karaoke i danses, que va posar punt final a una Trobada General de Sector increïble. D’alguna manera o altra, segur que l’experiència es repetirà el curs vinent!

En l’actualitat, el Bages i Berguedà està constituït per un total de 16 esplais repartits al llarg de les comarques del Bages i del Berguedà. La seu del Sector està situada a Manresa, al Centre Cívic de Joan Amades, juntament amb l’Oficina Jove del Bages.