El passat 9 i 10 de Febrer es va fer la DeCap, la trobada de grans i joves dels esplais del Maresme. Un cap de setmana ple d’activitats, reflexions i coneixença.

Feia pocs minuts que passaven les 10 del matí i Vil·la Flora ja estava plena de grans, joves i monis que havien arribat d’arreu del Maresme per a celebrar la DeCap. Un cop les motxilles ja estaven descarregades i l’esmorzar digerit, un munt d’activitats de coneixença van trencar el gel entre grans i joves per tal d’iniciar un cap de setmana que s’augurava fantàstic. Però a la DeCap van anar més enllà, a la tarda diferents tallers van permetre reflexionar i debatre sobre xarxes socials i activisme, qüestionar-se privilegis, parlar sobre tipus d’organitzacions i com la música és un llenguatge universal.

Després del sopar, quan semblava que no podia anar millor, l’espectacle First Round de teatre feminista de la companyia Las Fritas va emocionar i impactar les participants que amb el col·loqui posterior van preguntar i analitzar críticament la societat.

L’endemà al matí, ja amb les forces recuperades, van enfrontar-se a la gimcana dels “Jocs de la Fam” per, finalment, guanyar el gran dinar que els va permetre acomiadar-se ja pensant en la trobada del curs que ve!