El dissabte 25 d’Octubre es va donar el tret de sortida a la Trobada de Monitors i Monitores del Sector Barcelona, que va agrudar a més de 160 esplaieros i esplaieres amb ganes de formar-se i conèixer altres maneres de fer del sector barceloní.

Començant per aprofundir en temes interessants pels projectes dels esplais totes les monitores i monitors van tenir l’oportunitat d’empapar-se de l’experiència, tot podent escollir formacions de tot tipus; des del teatre fins, educació ambiental, musical fins a gènere i relacions, per exemple.

Les formacions van deixar el fruit que els monitors i monitores van recollir i quan creien que havien après prou de la trobada, es van sorprendre de la gent que van poder conèixer després. Un sopar de germanor va ser el protagonista de la nit i els i les monis van poder riure amb les persones que en prenien part. Tot sopant, s’anaven preguntant com es va crear el seu esplai… Per què aquesta pregunta? És clar, l’obra de teatre! Per suposat! Com cada any, el sector Barcelona va organitzar el concurs d’obres teatrals ràpides, on cada esplai busca el seu moment de glòria i aquest any, la creació i la història de cada esplais era la temàtica. Sabríeu dir-nos com es fa fundar el vostre?

Un cap de Setmana on es va respirar i absorbir molta energia de l’esplai, il.lusió i moltes ganes d’aprendre, conèixer i compartir experiències entre els esplais del sector.