Com ja vam anunciar, aquest curs hem tornat a posar en marxa el Consell de Redacció del Tercer Segona, la nostra revista. Des de la primera reunió, el nostre objectiu era repensar aquesta publicació, fer-la nostra adaptant-la als nous temps i a l’energia de l’esplai que corre per Esplac. Sobretot volíem que fos un projecte motivador, que generés debat entre les qui tenim ganes d’escriure i entre les qui la llegirem. Per la gent que formem part d’Esplais Catalans i també per la qui no.

Un primer trimestre de pluges d’idees i de reflexió ens ha portat molt més enllà del que ens imaginàvem. I és que no només ens hem fixat en el Tercer Segona, sinó que també hem mirat la resta de l’ecosistema de publicacions d’Esplais Catalans. La nostra decisió ha estat fer el que ens semblava més coherent en el context actual: una publicació digital que aplegués dos projectes, el Tercer Segona i el Tria l’esplai.

Així doncs, aquest mes de gener “naixerà una filla” d’aquests dos projectes amb un altre nom (que de moment no revelarem 😉 i un altre format. Serà una revista digital amb articles de coneixement, opinió, humor, entrevistes i, com veniem fent a trialesplai.cat, amb moltes experiències i #energiadelesplai. Parlarem de voluntariat, xarxes socials, famílies, associacionisme, cuina de campaments, pedagogia, cançons, pel·lícules i tots els temes que se’ns acudeixin, sempre al voltant del context de l’esplai i dels valors que hi promovem.

El Consell de Redacció ens esforçarem perquè tot això sigui interessant, distés, divertit i que, de tant en tant, hi trobeu alguna sorpresa agradable. Però esperem també que tots i totes hi digueu la vostra. Volem comentaris, articles, propostes i materials perquè aquesta nova criatura esplaiera creixi de la mà de tots i totes! I per suposat, si teniu interès de formar part del Consell, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres fent un mail a comunicacio@esplac.cat!