Més de 100 joves del Sector Baix Llobregat han gaudit d’un cap de setmana ple d’activitats.

El cap de setmana del 4 i 5 de març ha tingut lloc la Trobada de Joves del Sector Baix Llobregat, on hi han participat els esplais Ara Mateix, l’Agrupa, el Greska, el Peti Ki Peti i el Trapella. El cap de setmana ha mantingut el format dels darrers anys i l’Escola Madorell de Molins de Rei ha acollit la trobada.

Durant el matí es van fer jocs de coneixença per fomentar la cohesió entre els esplais. A la tarda va tenir lloc una gimcana pel poble organitzada per les monitores de l’Agrupa i la nit de dissabte va concloure amb un concurs de Pd’s.

L’endemà al matí es va esmorzar conjuntament i, després de recollir, es va donar per acabada la trobada. Ha estat un cap de setmana intens i enriquidor, que ha reunit gairebé 100 joves de tot el sector!

El Sector Baix Llobregat compta actualment amb 11 esplais repartits al llarg d’11 poblacions de la comarca. El debat, la reflexió, l’aprenentatge i l’intercanvi d’experiències, són les raons que motiven al sector a seguir teixint xarxa entre els diferents esplais del Baix Llobregat.