Disset esplais participen de l’AGO el dilluns 19 d’octubre a l’esplai GMM de Gràcia

El dilluns 19 d’octubre, disset esplais ens hem trobat a l’esplai GMM (Lluïsos de Gràcia) per a participar de l’Assemblea General Ordinària del Sector Barcelona. A la reunió hem sigut 41 participants, sumant les representants dels esplais, l’EGS sortint i l’EGS entrant, el representant de l’Equip de Direcció al Sector (Pau Fuentes) i la Coordinadora de Projectes del Sector.

Com els darrers anys, hem combinat una reunió de sector informativa abans de l’AGO. I com a novetat, hem realitzat una dinàmica-debat per aprofundir i començar a definir les línies concretes de treball que el Sector realitzarà al llarg d’aquest nou curs.

Destaquem que, enguany, no hem presentat un pressupost referent a les activitats de sector per a ser portat a votació. Vam considerar que, sense un Pla de Treball definit i acceptat pels esplais del sector, fer una aproximació econòmica no ens resultava útil. Per tant, el pressupost el votarem en una AGEE (Assemblea General Econòmica Extraordinària) el proper 16 de novembre, coincidint amb la reunió de sector del mes.

Les candidates a l’EGS es van votar, de manera extraordinària, a la darrera reunió de sector. Però a l’AGO hem volgut ratificar-les, fent oficial aquest tràmit! Enguany, l’equip estarà format per 6 persones: Itziar Pèrez (esplai Xangó) i Tània Balmes (esplai Boix) repetint candidatura i Marc Cardona (espai Espurna), Cira Diakhaby (esplai Xangó), Pau Campderròs (esplai Totikap) i Pau Peralta (esplai Turons) com a noves incorporacions.

Aquest any al Sector Barcelona tenim molta feina i moltes ganes de fer-la bé!