Obertes les inscripcions per la trobada de monitores i monitors d’Esplais Catalans, que tindrà lloc al Vendrell el 29, 30 i 31 de març, sota el lema “Perseguim utopies, construïm el món que volem!”

Ja et pots inscriure a la Monifesta’t 2019 a través de l’Era, la trobada de monitores i monitors d’Esplac que continua, any rere any, reivindicant la tasca transformadora de les monis, sent un espai de formació, activitats i experiències compartides.

Avui, comença el primer període d’inscripcions amb descompte (et sortirà més barat!), i has d’estar molt alerta i tenir ben clar a quines formacions i tallers et voldràs apuntar! Aquí tens la guia d’inscripció per tenir-ho tot ben clar i decidir allò que voldràs fer abans de fer la inscripció, on et preguntarem quines activitats són les que t’interessen (com a mínim hauràs de fer-ne una i com a màxim tres). A més, has de mirar bé la guia per assegurar-te que ho tens tot enllestit i que la inscripció sigui ràpida i fàcil!

Què hi podràs trobar a la Monifesa’t 2019?:

  • Activitats: aquestes seran sense inscripció prèvia i podreu trobar des de jocs preparats per cada sector fins a una biblioteca humana. Aquesta biblioteca consisteix en un espai de trobada distès en format de bar, on pots anar a prendre alguna cosa amb persones que tenen experiències vitals molt diferents i compartiran amb tu les seves vivències de manera directa i propera. Podreu conèixer persones que han viscut al carrer, que han viscut processos migratoris durs o realitats diverses, entre d’altres.
    .
  • Paradetes: trobareu paradetes de diferents entitats on podreu demanar informació.
    .
  • Tallers i formacions: Hi haurà temes tan diversos com educació sexual, educació en l’autodefensa feminista, teles acrobàtiques, economia social i solidària, pintura corporal, i molt més! Cal inscripció prèvia (que t’ho demanaran a l’hora de fer la inscripció!)
    .
  • Intercanvi entre els esplais: podreu donar a conèixer les vostres pràctiques entre els esplais, compartir dinàmiques, crear un espai de debat on aconsellar i compartir solucions per determinades situacions, empoderar-se conjuntament, etc.

Les places als tallers i formacions són limitades, si t’hi inscrius aviat, tindràs més possibilitats d’anar a allò que més t’interessi!

Per més informació pots consultar l’apartat de la Monifesta’t del web aquí.