La Monifesta’t 2019 d’Esplais Catalans, guanyadora de la categoria Premi al projecte o activitat associativa dins el marc dels Premis de l’Associacionisme Juvenil Català 2019.

Enguany s’ha celebrat la 17a edició dels Premis de l’Associacionisme Juvenil Català, organitzada pel Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC)L’objectiu d’aquests guardons és el de reconèixer la tasca de les entitats juvenils i de l’associacionisme, així com visibilitzar els seus projectes i la gran feina que fan.

Esplac hem sigut reconeguts amb el Premi al projecte o activitat associativa gràcies a la Monifesta’t 2019. Aquest és un permi destinat a premiar un projecte o activitat recent d’una entitat juvenil que contribueixi a promoure la participació i l’associacionisme i a donar a conèixer la tasca de les associacions juvenils. L’Eduard Fernando, ex membre de l’Equip de Coordinació d’Esplac, va recollir el guardó ja que les dirigents de l’enitat estaven reunides al Gran Comitè (a Viladrau). Ens fa molta il·lusió que la Monifesta’t hagi estat guardonada i es reconeixi la tasca que fem Esplais Catalans per promoure la participació i l’associacionisme!

La celebració va tenir lloc el passat dissabte 15 de juny a la Festa de l’Associacionisme Juvenil que organitza anualment el CNJC, aquest any amb l’accent en la celebració dels 40 anys del Consell. Es va celebrar als Jardins del Doctor Pere Castelló (Barcelona), amb la participació de diferents associacions juvenils que van fer un sopar conjunt i van culminanr la nit amb unes actuacions musicals!